//ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ

ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ

Απολαύστε τον καφέ σας σε μερικά από τα πιο ατμοσφαιρικά καφέ της Πράγας

Café Savoy.
Το Café Savoy βρίσκεται δίπλα στη γέφυρα Strelecky.  Πρόκειται για  ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα Καφέ – Εστιατόρια στην Πράγα. Είναι συνεχώς γεμάτο με ένα προσωπικό σε συνεχή κίνηση για να εξυπηρετήσει τους πελάτες.
Ο εσωτερικός του χώρος θυμίζει την ατμόσφαιρα των Καφέ της πρώτης τσεχοσλοβακικής Δημοκρατίας. Χαρακτηριστική είναι η νέο-αναγεννησιακή οροφή του, που χρονολογείται από το 1893.
Στο Καφέ Σαβόι, εκτός από καφέ, προσφέρουν  και εξαιρετικό φαγητό καθώς και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών. Ένα ιδανικό μέρος για πρωινό ή και μεσημεριανό γεύμα.
Είναι όμως ιδιαίτερα γνωστό και για τα πλούσια πρωινά του. Πιείτε τον καφέ σας και συνοδεύστε τον με τα φρέσκα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας που παρασκευάζει καθημερινά ο φούρνος του εστιατορίου.
Vitezna 5 (Προέκταση της Narodni)

Δημαρχιακό Μέγαρο
Το Δημαρχιακό Μέγαρο είναι το πιο εντυπωσιακό κτίριο της τεχνοτροπίας Αρτ Νουβό.  Χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, μεταξύ 1905 και 1912  και βρίσκεται στην πλατεία της Δημοκρατίας, εκεί όπου παλιά βρισκόταν το Βασιλικό Παλάτι.
Στο ισόγειο του λειτουργεί ένα καφέ που αξίζει να πάτε.
obenchi dum – Namesti Republiky

Καφέ Louvre
Πολυσύχναστο αυτό καφέ είναι ένα πολύ καλό μέρος για να απολαύσετε τον καφές σας, θαυμάζοντας την ψηλοτάβανη αίθουσα του και τις αφίσες του 1920 και 1930 που βρίσκονται στους τοίχους του.
Στην Narodni 22

Καφέ Europa με ντεκόρ Αρτ Νουβό από το 1889
Vaclavse namesti 25 (Κλειστό, ανακαινίζεται το κτίριο)

Slavia, Smetanovo nabrezi 2
Απολαύστε τη διακόσμηση του 1930 και την ατμόσφαιρα ενός από τα πιο φημισμένα σημεία συνάντησης.
Smetanovo nabrezi 2

Kavarna Lucerna
Κρυμμένο στον πρώτο όροφο του Lucerna Palace αυτό το αυθεντικό Αρτ Νουβό καφέ είναι ένα ατμοσφερικό μέρος για να απολαύσεις τον καφέ σου ή την μπύρα σου.
Stepanska 61