//10 ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ 30

10 ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ 30

Lantern Festival, Taiwan
Είναι μια φωτογραφία που έχετε δει πιθανώς ατέλειωτες φορές στα social media και προέρχεται από το θαυμάσιο Pingxi Sky Lantern Φεστιβάλ της Ταϊβάν.


Σαντορίνη, Ελλάδα
Είναι μία από τις πιο φωτογραφημένες περιοχές στον κόσμο. Ένας προορισμός που είναι καλλίτερα να πάτε στα νεανικά σας χρόνια.

glacier point half dome

Half Dome, Yosemite National Park, USA
Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού να το επισκεφθείτε, δοκιμάστε να επισκεφθείτε το Yosemite όταν το καλύπτει ένα παχύ στρώμα χιονιού το χειμώνα – απλά λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν.


XS Nightclub, Las Vegas
Δεν θα είναι μια λίστα των 10 προορισμών αν δεν θα περιλάμβανε το Λας Βέγκας – και ό, τι καλύτερο υπάρχει εκεί, το ποιο φημισμένο happening club – XS. Το μόνο πρόβλημα είναι να μπεις μέσα. Προετοιμάσου για τις λίστες με ονόματα και ουρές αναμονής.

Boats in Bodo Harbour.

Bodo, Νορβηγία
Οι Σκανδιναβικές χώρες κάποτε ήταν ένα μακρινό όνειρο για 20άριδες που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Αν ψάχνετε λίγο θα βρείτε λεωφορεία με καλύτερο κλιματισμό από τα κρουαζιερόπλοια που θα σας μεταφέρουν από τη μία ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη. Έτσι μπορείτε να ταξιδεύσετε από την Δανία ή την Σουηδία στη Νορβηγία . Οι χώρες αυτές είναι πολιτισμικά πλούσιες και είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Στην φωτογραφία είναι μια γραφική παραθαλάσσια πόλη στη Νορβηγία που ονομάζεται «Μπόντο»


Νέα Υόρκη, USA
Είναι ένα oldie αλλά ένα goodies προορισμός η Νέα Υόρκη. Θα πρέπει σίγουρα να προσπαθήσετε να έλθετε πριν κλείσετε τα 30, για να απολαύσετε τα υπόγεια μπαρ και κλαμπ, τους πολυσύχναστους δρόμους, και την όαση που είναι το Σέντραλ Παρκ. Είναι μια τσιμεντένια ζούγκλα, σίγουρα … αλλά είναι το μέρος που γίνονται τα όνειρα


Μυανμάρ (Burma)
Για τον ανήσυχο ταξιδιώτη, η Μιανμάρ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η χώρα ανοίγει τις πόρτες της σε όλους όσους είναι διατεθειμένοι να ταξιδεύσουν και να γνωρίσουν περιοχές με ανέγγιχτη ομορφιά. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα ερείπια αρχαίων ναών, τις ορεσίβιες φυλές και να ταξιδεύσετε με τα δημόσια λεωφορεία (που σε παραπέμπουν δεκαετίες πίσω) από πόλη σε πόλη.


The Inca Trail, Peru
Μία άλλη πολύ διάσημη εικόνα στα social media είναι το Μονοπάτι των Ίνκας στο Περού. Για τους δραστήριους νεαρούς ταξιδιώτες αυτή είναι η τέλεια αρχή για διαδρομές σε υψόμετρο.


Salt Flats, Bolivia
Η εικόνα τα λέει όλα μόνη της …


Disneyworld, Orlando, Florida
Πιθανώς να σκεφθείτε «Εεε …τι;» πάντως είναι καλύτερα αργά παρά ποτέ. Έτσι ή αλλιώς είναι υπερτιμημένη.
Αυτοί είναι οι προορισμοί που πρέπει να δείτε πριν αρχίσετε να πλησιάζεται στα 30 σας, και θα πρέπει σίγουρα να είναι στη λίστα σας σε αυτή την δεκαετίας σας.