//ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΑΛΙΑΣ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΑΛΙΑΣ

Το καλύτερο γκολφ- Golf Club St. Andrews
Η Σκωτία είναι η πατρίδα του γκολφ, όπου το άθλημα πήρε την σημερινή του μορφή τον 15ο αιώνα. Το Royal & Ancient (R&A) club στο St. Andrews μια πανεπιστημιούπολη στην ανατολική ακτή της Σκοτίας είναι αναγνωρισμένο παγκόσμια σαν το κέντρο του αθλήματος.
Τα ειδικά περιοδικά για το γκολφ αναφέρονται συχνά για τις διαδρομές του γηπέδου του γκολφ ότι είναι μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως γηπέδων.

Ο R&A οργανισμός έχει πολλές αρμοδιότητες, διοργανώνει το Βρετανικό Open ένα από τα τέσσερα καλύτερα πρωταθλήματα του ανδρικού γκολφ επίσης μαζί με την ομοσπονδία γκολφ της Αμερικής ανανεώνει τους διεθνείς κανόνες του αθλήματος.

Μια πρόσφατη απόφαση του το βοήθησε να αναπτύξει το προφίλ του περισσότερο καθώς από τον Σεπτέμβριο 2014 αποφάσισε να επιτρέψει και σε γυναίκες να γίνονται μέλη του club του.

Το καλύτερο τοπίο –Isle Skye
Για να διαλέξεις το καλύτερο τοπίο στην Βρετανία και ιδιαίτερα στην Σκωτία είναι πολύ δύσκολο ανάμεσα σε τόσες προτάσεις που έχεις να κάνεις.
Τα Δύο εκατομμύρια επισκεπτών στα High lands δίνουν την ψήφο τους στο Isle of Skye.
Οι Βίκινγκς το αναφέρουν σαν «Το νησί Νέφος», αλλά οι φωτογράφοι θεωρούν το skye τον παράδεισο της φωτογραφίας στη γη.
Το μίγμα από την άγρια ακτογραμμή, οι μαγικοί Guillin hills και οι λαμπερές λίμνες κάνουν το μέρος εύκολο για το αιχμαλωτίσεις στην κάμερα σου.
Αν ο καιρός σε απογοητεύσει υπάρχει πάντα το αποστακτήριο του Talisker, κάνε μια βόλτα και δοκίμασε τα single malt σκοτσέζικα ουίσκι του  για να ζεστάνεις το σώμα σου και την ψυχή σου ή επισκέψου το όμορφο Portree.

Το καλύτερο Κάστρο – Caernarfon Ουαλία
Όταν αποφάσιζε να κτίσει κάστρα ο Edward I νομίζω ότι στο μυαλό του είχε μεγάλα κάστρα. Ο Άγγλος βασιλιάς ήθελε να κτίσει μια νέα πρωτεύουσα στην βόρεια Ουαλία μια γη που μόλις είχε κατακτήσει, ήθελε ένα παλάτι και φρούριο μαζί.

Στα 1283 άρχισαν οι εργασίες οικοδόμησης  των ισχυρών τειχών στα Conwy, Harlech και Caernarfon. Ο τελευταίος που κατοίκησε ήταν ο βασιλιάς Welsh το Caernarfon θεωρείται το καλύτερο κάστρο της Βρετανίας.
Του  Edward I τα κάστρα δημιούργησαν ένα αμυντικό δίκτυο γύρω από την βόρεια Ουαλλία. Σήμερα αποτελούν ένα τόπο προστατευόμενο από την ΟΥΝΕΣΚΟ και μια ειδική διαδρομή περιήγησης των κάστρων.
Το  Conwy και το Harlech έχουν στρογγυλούς πύργους όμοιυς με αυτούς που είδε ο  Edward κατά την διάρκεια της σταυροφορίας. Το Caernarfon έχει πολυγωνικούς πύργους που μπορούν να παρομοιαστούν με τα τείχη της Κωνσταντινούπολης. Σε αυτό το κάστρο γεννήθηκε ο πρώτος Άγγλος πρίγκιπας της Ουαλίας το 1284.
Ήταν επίσης το μέρος που έγινε η τελετή στέψης του σημερινού πρίγκιπα της Ουαλίας το 1969.