//15 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

15 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

Απελευθέρωσε τον φωτογράφο που έχεις μέσα σου και γίνε ταξιδιωτικός φωτογράφος, πουλώντας τις καταπληκτικές σου φωτογραφίες σε δικτυακούς τόπους φωτογραφιών θα παίρνεις  προμήθεια  για όλη σου τη ζωή.

Γίνε δάσκαλος Αγγλικών για παιδιά
Είναι η δουλειά που ζητείται περισσότερο  στη  γη, χιλιάδες σχολεία σε όλο τον κόσμο ζητάνε δασκάλους αγγλικών, σε πολλές χώρες δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο διδασκαλίας.

Γίνε αεροσυνοδός και πέτα παντού, έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις και αεροπορικές εταιρίες.
Πέρα από τις επισκέψεις σε πόλεις όταν εργάζεσαι, έχεις την δυνατότητα και δωρεάν εισιτηρίων.

Κάντε την διαφορά και κάντε αίτηση για να ενταχθείς στο Σώμα της Ειρήνης του ΟΗΕ
Έλα σε επαφή  με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που χρειάζονται την  βοήθειά σου και γνώρισε καινούργιους τόπους

Αφήστε το μυαλό σας και βρωμίστε τα χέρια σας ως αγρότης.
Οργανισμοί όπως το WWOOF θα σας προσφέρουν  φαγητό και στέγαση, ενώ θα μάθετε τα πάντα για την εργασία σε ένα βιολογικό αγρόκτημα.

-Ζήσε μια άνετη  ζωή au pair.
Φυλάσσοντας και παίζοντας με παιδία  σε όλο τον κόσμο, έχεις μια άνετη ζωή και μάλιστα πολλές από τις οικογένειες που θα εργάζεσαι θα σε πάρουν μαζί τους στις διακοπές.

Συμμετοχή σε ένα πλήρωμα γιότ και άνοιξε  πανιά  σε όλο τον κόσμο.
Έχετε ονειρευτεί να κάνετε  ναυτική ζωή; Μπορείτε να  να εργαστείτε σε ένα γιοτ και να ζήσετε και να φάτε δωρεάν ενώ είστε στο σκάφος.

Γίνεται ταξιδιωτικός blogger
Είστε καλός στο γράψιμο; Γράψτε σε ένα ταξιδιωτικό blog ή φτιάξτε ένα δικό σας και αρχίστε να πουλάτε τα άρθρα σας σε ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις. Επίσης μπορείτε να έχετε έσοδα ενώ ταξιδεύετε από τις διαφημίσεις της google. Μάλιστα πολλοί καταξιωμένοι ταξιδιωτικοί μπλόκερς προσκαλούνται από διάφορους ταξιδιωτικούς οργανισμούς με τα έξοδα πληρωμένα.

– Μείνετε και προσέχετε το σπίτι κάποιου.
Πόσο εύκολο. Προσέχετε και φροντίστε την κατοικία των ιδιοκτητών που απουσιάζουν και πληρώνεστε . Δικτυακοί τόποι  όπως το Mind My House σας βρίσκουν ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο.

-Γίνετε χορευτής ή τραγουδιστής  σε κρουαζιερόπλοιο.
Μάθετε παραδοσιακούς χορούς των χωρών που επισκέπτονται τα κρουαζιερόπλοια και δουλέψτε σαν χορευτής στις παραστάσεις που δίνονται σε αυτά. Επίσης υπάρχουν και άλλες ειδικότητες  που μπορείτε να κάνετε στις κρουαζιέρες όπως personal training  και εργασία στα Σπα. Όλα αυτά ενώ αυτά θα επιπλέουν στις επτά θάλασσες.

– Γίνε δάσκαλος  γιόγκα.
Σε πολλά μέρη του κόσμου ζητούν δασκάλους  γιόγκα, εργαστείτε σε αυτά και γνωρίστε τις χώρες.

– Εργαστείτε σε ένα χιονοδρομικό κέντρο.
Δεν χρειάζεται καν να ξέρεις  σκι. Τα θέρετρα έχουν πολλές θέσεις φιλοξενίας για τις οποίες θα μπορούσατε να υποβάλετε αίτηση.

Διαδώστε τις γνώσεις σας ως διεθνής ξεναγός.
Ξεκινήστε τις σπουδές σας στις αγαπημένες σας χώρες και ζητήστε να γίνετε ταξιδιωτικός ξεναγός σε αυτές τις περιοχές. Ίσως είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε.

-Γίνεται δάσκαλος καταδύσεων
Δεν  φαντάζεστε πόσες σχολές ανά τον κόσμο ζητάνε δασκάλους καταδύσεων πολλές από αυτές προσφέρουν και στέγη, μάθετε καταδύσεις  και γυρίστε τον κόσμο

Αν ξέρετε ξένες γλώσσες γίνετε social expert σε αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς οργανισμούς
Κατά διαστήματα θα δείτε θέσεις εργασίας από τις αεροπορικές εταιρείας, οι οποίες σε ταξιδεύουν δωρεάν στους προορισμού τους σου παρέχουν ξενοδοχεία και δωρεάν επισκέψεις σε καλά εστιατόρια, αρκεί να γράφεις κείμενα στα δικά τους social media.

Χρήσιμες διευθύνσεις
wwoof.net/
goaupair.com/
interexchange.org/working-abroad/
findacrew.net
lostgirlsworld.com/2011/01/travel-freelancing/
mindmyhouse.com/
yogatrade.com/
ifyouski.com/ski-extras/more/ski-resort-jobs.aspx
toursbylocals.com/guide_join