//5 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019

5 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Μπαλί
Το Μπαλί, ένα σχετικά μικρό νησί στο κέντρο του συμπλέγματος των νησιών της Ινδονησίας, είναι προκλητικά όμορφο. Οι πολυάριθμοι θεοί του το προστατεύουν μέσα στα στοργικά τους χέρια από τον μεγάλο αριθμό τουριστών που το επισκέπτονται κάθε χρόνο και το έχουν ευλογήσει με μια καταπράσινη φύση, κυματιστούς ορυζώνες, εξωτικά φυτά και ειδυλλιακές παραλίες. Η μακρόχρονη ιστορία του, με ναούς και παλάτια σε συνδυασμό με το χαλαρό, γαλήνιο τρόπο ζωής και το χαμόγελο των ντόπιων, κάνουν το Μπαλί, μοναδικό.

Ιρλανδία

Mυθικά τοπία με απέραντες πεδιάδες, βραχώδεις παραλίες στην πλευρά του Ατλαντικού, αρχαία μνημεία, επιβλητικά μεσαιωνικά μοναστήρια. Είναι η χώρα της μαύρης Μπίρας, των εκλεκτών ουίσκι, του Μπέκετ και των U2. Οι κάτοικοί της  αγαπούν τη ζωή, είναι ευγενείς και ιδιαίτερα φιλόξενοι

Ρώμη

Το μεγαλείο, το αρχιτεκτονικό και ιστορικό ενδιαφέρον της «Αιώνιας Πόλης» και η ζωντάνια των ανθρώπων της, την καθιστούν ορόσημο των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Είναι η μοναδική πόλη που θα σας προβληματίσει με την πληθώρα των αξιοθέατων και την γοητεία και θα σας «αναγκάσει» να την επισκεφθείτε ξανά και ξανά.

Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα που βραβεύεται ως οικολογικός προορισμός. Μια χώρα που δεν δέχεται να κάνουν πυρηνικές δοκιμές στα χωρικά της ύδατα. Δεν είναι τόσο απόμακρη όσο μοιάζει λόγω της απόστασής της από τις άλλες ηπείρους και του κόστους του ταξιδιού. Τα φυσικά της τοπία, που έγιναν διάσημα σε όλο τον πλανήτη χάρη στην κινηματογραφική μεταφορά του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», αλλά και με την ταινία «Μαθήματα πιάνου», οι πόλεις της που είναι κτισμένες βάσει πολεοδομικού σχεδιασμού, οι ιθαγενείς Μαορί με την αυθεντική φιλόξενη διάθεση, αποτελούν εχέγγυα για ένα πραγματικά ξεχωριστό ταξίδι στην άλλη άκρη της Γης.

Νέα Υόρκη

Αποτελεί ένα από τα βασικότερα οικονομικά κέντρα της χώρας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Για τους ταξιδιώτες, η πόλη της Νέας Υόρκης αποτελεί όχι μόνο τη βασική πύλη εισόδου στη χώρα αλλά και σημαντικό τουριστικό προορισμό. Μία από τις συχνότερα επισκεπτόμενες πόλεις παγκοσμίως, διαθέτει τα περισσότερα μουσεία και πινακοθήκες των ΗΠΑ, εξαιρετικά εστιατόρια, ατέλειωτες ευκαιρίες για ψώνια και απεριόριστες δυνατότητες για διασκέδαση.

Kontod